0451 - 577 70

Aktiviteter

GreenHat People - fr 490 kr/pers

Vill du skapa motiverade medarbetare och få ut mer av din konferens? Boka en lika rolig som uppskattad aktivitet - boka Greenhatpeople! Det här är teambuilding när den är som bäst.

Med Greenhatpeople blir er företagsaktivitet lika modern som interaktiv, precis så som den ska vara på 2000-talet. Vill du veta mer om hur deras aktiviteter ser ut? Läs mer på deras hemsida, greenhatpeople.se, eller ring oss så berättar vi mer!

Smakprovning - fr 150 kr/pers

Låt dina smaksinnen få nya erfarenheter med en smakprovning! Vi organiserar whiskey-, vin-, choklad- och lakritsprovningar. Välj någon av ovanstående produkter och njut av smakförnimmelserna medan våra inhyrda experter berättar fakta och historia om produkten. Varukostnad tillkommer på priset.

Musik-quiz - 125 kr/person

Boka en konferensakvitetet som aldrig går ur tiden! Med en musikfrågesport kan alla vara med, äldre som yngre. Låt era deltagare dela upp sig i lag och tävla mot varandra. Det här är en aktivitet som skapar god stämning och bra samhörighet mellan de anställda. Musikfrågesporten varar ca 1,5 tim.


Berättarkväll - 4000 kr

Följ med på en beskrivande resa som fängslar och berör! Sara Arambula, nordisk mästare i berättande, är mästare ut i fingertopparna på att ta med sig sina åhörare på en utflykt i sinnet som man sent kommer att glömma. 

Välj den aktivitet som passar just er konferens – boka idag.