Dagens lunch

Välkommen att äta lunch i våra vackra matsalar.
Vi serverar Dagens Lunch måndag-fredag 11.30-13.30.

Salladsbord, bröd, smör, dryck och kaffe ingår.
Pris 89 kr. Avhämtning 80 kr.
Köp gärna vårt kuponghäfte med 10 luncher, pris 800 kr.
Veckans Fisk: 125 kr
Veckans Veg: 89 kr
Endast salladsbuffé 69 kr.

 

DAGENS LUNCH MENY 12-16/8. NYSTART – Vi bjuder på dessert hela veckan.

Måndag: Pannbiff med stekt lök, timjansbrynt  potatis, skysås och lingon. Dessert.

Tisdag:   Senapsbräserad oxrullad med klyftpotatis. Dessert.

Onsdag: Citron och örtbakad kyckling med pepparsås och potatisgratäng. Dessert.

Torsdag: Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås och inlagd gurka. Dessert.

Fredag:   Helstekt sotad fläskfilé med kryddsmör, svampsås och stekt potatis. Dessert.

 

Veckans Fisk: Stekt panerad torsk med remouladsås och kokt potatis

Veckans Veg: Zucchiniplättar med ugnsbakad fänkål

 

DAGENS LUNCH MENY 19-23/8

Måndag: Pytt Bellman (gräddstuvad) med stekt ägg och riven pepparrot

Tisdag:    Skånsk kalops med brynta morötter, ugnsbakade rödbetor och kokt potatis

Onsdag:  Wallenbergare på kalv med potatismos och rårörda lingon

Torsdag: Stekt rimmat fläsk med löksås och potatis  alt, brynta kroppkakor

Fredag:   Kurhotellets slottsstek med saltbakade morötter pressgurka och gelé

 

Veckans Fisk: Ugnsbakad lax med citronhollandaise och krossad potatis

Veckans Veg: Råraka med rödbetstartar och syrad crème

 

DAGENS LUNCH MENY 26-30/8

Måndag: Honungsmarinerad skinkstek med rosenkål och brynt potatis

Tisdag:   Gremolatabakad kyckling med potatisstomp och skysås

Onsdag:  Sirapsbakad kålpudding med kokt potatis och gräddig sås

Torsdag: Klassisk ärtsoppa med fläsk, hemmagjorda pannkakor, grädde och sylt

Fredag:   Fläskschnitzel med citron, kapris, ansjovis och persiljestekt potatis

 

Veckans Fisk: Rimmad torsk med buljongkokta grönsaker och senapscrème

Veckans Veg: Vegetarisk kålpudding  med skysås och kokt potatis

DAGENS LUNCH MENY 2-6/9

 

Måndag: Biff Stroganoff med krossad potatis alt, kokt ris

Tisdag:   Hemmagjorda köttbullar med gräddsås och kokt potatis

Onsdag: Dansk fläskstek med skysås, rödkål och sockerstekt potatis

Torsdag: Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Fredag:  Långbakad högrev med rostade rotsaker, foyotsås och rödvinssky

 

Veckans Fisk: Hotellets fisksoppa med aioli och bröd

Veckans Veg: Parmesanbakad champinjonlasagne med gremolata