0451 - 577 70

Festlokaler

Ska en oförglömlig fest arrangeras? Då har vi på Tyringe Kurhotell i Hässleholm i Skåne det du behöver. På vårt anrika hotell, inbäddat i grönska, erbjuder vi vackra festlokaler för alla minnesvärda tillställningar. Från stora bröllopsfester till små födelsedagsmiddagar, hos oss kan du låta arrangera alla tänkbara tillställningar. Känn dig trygg med det faktum att vi har det just du behöver för att göra festen helt enkelt oförglömlig.

Läs mer om våra festlokaler här nedan och välj den som passar tillställningen och sällskapet.

Biblioteket

I en mysig Herrgårdsmiljö bjuder matsalen Biblioteket plats för 35 personer. Med en murad öppen spis och en anrik bokhylla är Biblioteket den perfekta lokalen för det mindre sällskapet som vill njuta av en lika trevlig som minnesvärd tillställning.

Stora matsalen

Bland kristallkronor och stilfull inredning ger Stora Matsalen plats för 120 ätande gäster. Den uppskattade lokalen är därmed perfekt för större tillställningar, såsom bröllop och liknande arrangemang. 

Guldsalen

I Guldsalen håller vi våra fester för upp till 250 personer. Här finns scen och egen bar för en lyckad fest. Om ni vill boka in en fest för ett större sällskap där både högklassig mat såväl som en stilfull miljö är lika viktig är Guldsalen ett givet val.