0451 - 577 70

Golfbanor

Skyrups GK - 6 km

Banan är belägen i vacker natur invid Finjasjön. En park- och skogsbana med mycket vattenhinder som ger utmaning för alla typer av golfare.

Hässlegården - 12 km

I Hässleholm finns denna bana där varje hål har fått ett karaktäristiskt drag. Det kan vara en inbäddad green, ett inspel över vatten, passage i smalt skogsgatt eller öppet vatten längs hela hålet.

Perstorps GK - 15 km

Omgiven av inbjudande bokskog ligger Perstorps GK fint beläget. En utmanande och charmig park- och skogsbana, lätt kuperad.


Wittsjö - 30 km

Wittsjö golfbana är en utpräglad skogsbana med väldigt variationsrika hål. Banan är mjukt kuperad och kräver en del av spelaren. Fairway är på sina håll ganska smal och det lönar sig sällan att spela vårdslöst. Istället vinner man mest på att vara strategisk och placera sina slag med hjärnan snarare än hjärtat.

Woodlands - 35 km

I Örkelljunga hittar du denna golfbana med 27 hål som håller hög svensk standard


Bosjökloster - 37 km

Bosjökloster GK ligger i en mycket naturskön del av Mellanskåne, mellan Östra och Västra Ringsjön. Banan, som är en öppen parkbana, är ritad av Douglas Brasier och blev spelklar 1974. Golfbanan har oerhört bra greener med förargligt väl dolda onduleringar och hyggligt tilltagna fairways. Under de senaste åren har många planterade träd vuxit till sig, vilket kräver mer välplacerade slag.

Skepparslöv - 39km

Det är en 18-håls park och skogsbana naturskönt belägen på Nävlingeåsens sluttning mot Kristianstad. Många hål kantas av stengärden. Gamla ekar och en milsvid utsikt är kännetecknande för banan.Banan är öppen hela året, under vintern kan spel förekomma på provisoriska greener och tees.