0451 - 577 70

Green Hat Challenge

En aktivitet för alla

Green Hat Challenge är en lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och varierande där ni tar er runt i närområdet och löser uppdrag. Det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni får hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar.

Det finns fler uppdrag än ni kommer att hinna med, så se till att välja de uppdrag som gynnar er grupps färdigheter mest!

Ni delas in i lag som förses med en surfplatta som blir lagets verktyg. När startskottet ljuder är det dags att lägga upp en strategi för att fokusera på det ni tycker är kul och det ni tror er vara duktiga på.

Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har förstått sig på styrkan av samarbete, en vilja att vinna, kreativitet och oftast de som har kul med varandra! 


  Dinner game

  Middagsaktiviteten som får energin att skjuta i höjden

  Gör er middag till något mer; engagera alla, skapa härliga samtalsämnen och tävla med dina kollegor!

  Dinner Game genomförs oftast i anslutning till middagar; varje grupp får en surfplatta fylld med frågor. Ni tävlar i två tidsbestämda omgångar där ni försöker svara rätt på så många frågor som möjligt.

  Använd er kunskap och svara på frågor under tid. Känner ni er duktiga på ett ämne kanske ni väljer en svårare svårighetsgrad för en chans till mer poäng.

  Wheel deal

  Full fart på börsgolvet och många lyckade förhandlingar

  I Wheel& Deal får ni kliva upp på börsgolvet och testa på era färdigheter i förhandling!

  Klockan ringer och det är dags för förhandling med de andra lagen. Fort blir det härligt stökigt i rummet och alla kämpar för att göra bra affärer.

  Inga förkunskaper krävs, det gäller att göra smarta förhandlingar med de andra grupperna och att att välja rätt råvaror efter förutsättningarna. Ni vet vad avkastningen kan bli för de olika råvarorna men inte helt säkert..

  Vad lägger ni då upp för strategi? Ska ni riska och satsa på en råvara som ibland ger väldigt hög avkastning och ibland inget alls, eller säkrar ni och väljer en stadig kurs? Vad är det smarta valet?


  Víew Pipe

  Som Twitter fast internt på konferensen

  Vi anser att mycker mer kan göras för att under konferensen skapa delaktighet och ett batter kommunikativt klimat. Vi tror på feedback, ideér, synpunkter och interaction. ViewPipe later deltagarna dela med sig av sina synpunkter under hela konferensen på enklast tänkbara sätt.

  Så här enkelt är det:
  1. Deltagarna surfer in på en sajt
  2. Börjar dela synpunkter, när de vill
  3. All data kan visas direkt eller senare

  Appen (en webbapp) funkar via ett klick på alla Smartphones. Inga lösenord, inget som ska laddas ner. Allt som skickas in kan visas på skärm live som ett flöde eller exporteras till Excel i lugn och ro. Deltagarna kan vara anonyma eller delta med namn.  Dead Line

  Utmanande business case, hur hanterar ni pressen?

  Deadline är ett utmanande logistiskt pussel som ger nyttiga lärdomar om stresshantering, på ett roligt sätt. Du och de andra i ditt lag ska under tidspress hjälpa ett textilföretag att planera produktion, frakt och tillverkning av kläder.

  Var väljer ni att ha produktionen och hur transporterar ni den färdiga produkten. Hinner ni innan deadline och inom budget? Plötsligt händer något i världen och planen är inställda eller hamnar är avstängda, hur löser ni problemet?

  Uppdraget kräver att ni klurar riktigt ordentligt för att få fram rätt lösning. Mellan lagen utdelas olika typer av straff som gör uppgifter svårare att lösa. Tickande klockor, desinformation, löpande parallelluppdrag med mera används för att skapa hinder och tvinga lagen att anpassa sig efter nya förutsättningar och hitta nya lösningar – en verklig utmaning som sätter er flexibilitet och samarbetsförmåga på prov!