För att sammansvetsa konferensdeltagarna eller för att få en kort paus i konferensen är det ett stort värde att få in något som främjar kreatviteten och bidrar til en lyckad konferens. Vi erbjuder flera olika möjligheter för detta och nedan av dessa ser du nedan. Det finns givetvis fler och vi tror mycket på enkla naturnära upplevelser och där har vi på Tyringe Kurhotell de bästa förutsättningarna. Välkommen att kontakta oss så hittar vi något som passar era behov och er konferens.

Nedan ser ni några av de aktiviteter vi erbjuder.

Dricka brunn

 

Dricka Brunn
Besöket vid radiumkällan är en rogivande och avslappande utflykt på ca 1-1½ timme.

Radiumkällan finns i ett naturskönt skogsområde bara 10 minuters gångavstånd från Kurhotellet.

Källan är ett arv från Tyringes tid som kurort i början på 1900-talet.

Redan på den tiden ansågs vattnet vara särskilt hälsosamt att dricka.

Drickabrunn är en gammal tradition i Tyringe och troligen den äldsta i Hässleholms kommun.

Kneippkuren lanserades av den tyska pastorn Sebastian Kneipp redan 1848.

Det är en kallvattensbehandling med bl a barfotapromenader i fuktigt gräs och kallt vatten samt doppande av underarmarna i kallt vatten .

Att vandra till Radiumkällan och dricka vattnet där var redan för hundra år sedan obligatoriskt på Tyringe Vattenkuranstalt.

 

Green Hat People

Green Hat People har massor av olika roliga och sammansvetsade aktiviteter som man löser tillsammans i grupp. En iPad guidar gruppen igenom olika utmaningar.

Läs gärna mer på https://www.greenhatpeople.com/sv/teambuilding/

 

Music Quiz

Dela upp er i lag och tävla i musik- det går faktiskt, allt från vem som är bäst på schlager, 80-tal, blandade musikstilar eller tv-serie intro, ni kan mer än ni tror.