0451 - 577 70

Högtid

Håll din högtid på Tyringe Kurhotell! Vårt anrika hotell, beläget i en lummig bokskog, utgör den perfekta platsen för er tillställning. I en avkopplande och stilfullt inredd miljö står vi gärna till tjänst med att arrangera tillställningen efter era önskemål och behov. Från lugna minnesstunder och vackra dop till sprudlande studentfester och högtider, till oss kan ni vända er för både små som stora tillställningar med större och mindre sällskap. Med högklassig mat och vackra lokaler kommer ni att bli väl omhändertagna hos oss.

Läs mer om våra tillställningar här nedan och kontakta oss för att boka den som passar just dig. Ni når oss på telefon 0451-577 70 eller mail info@tyringekurhotell.se.

Dop

Fira dopet av din nyfödda hos oss! Vi har lång erfarenhet av att arrangera minnesvärda dop där vi lägger ner stort engagemang i både detaljerna såväl som lokalerna. Oavsett om det endast är de närmaste i familjen eller ett större sällskap som ska närvara ser vi till att anpassa tillställningen efter era behov och önskemål.

Student

Lyckönska din student på Tyringe Kurhotell! Vi hjälper dig att arrangera hela festen. Med stilfulla lokaler och stor erfarenhet av events, stora som små, kan du slappna av och istället njuta av dagen utan att behöva tänka på varken förberedelse eller återställning. Kontakta receptionen för att börja planera en fest som aldrig ska glömmas.

Jubilar

Fokusera på att fira din dag med vänner och familj och låt oss arrangera din fest. Med stilfulla lokaler och med stor erfarenhet av events, stora som små, kan du slappna av och låta oss stå för allt. Du kan därmed njuta av dagen utan att behöva tänka på varken förberedelse eller återställning. Du får därmed det bästa av två världar.