TYRINGE KURHOTELL – PERFEKT FÖR DIN FEST.

Vår festmeny är anpassad för att passa de flesta fester och högtider. Nedan ser ni lite exempel på två menyer som är våra mest omtyckta. Har Ni önskemål om andra rätter så ta kontakt med oss så löser vi det. För bokning av festmenyn krävs minst 12 personer och minst 2 rätter.

Menyförslag #1

Förrätt
Rostad blomkålssoppa med oxsvans rillette & tryffelolja
Vin: Renato Ratti, Nebbiolo,Italien

Varmrätt
Rimmad torskrygg med örtstomp, brynt fänkålssmör & rödbetschips
Vin: Brazos de los Andes, Chardonnay; Argentina

Dessert 
Vit chokladkaka med mjölkchokladcréme, havtornssirap & kanderade valnötter

Vin: Tchida, Merlot, Österrike

 

Menyförslag #2

Förrätt  
Grillad pakchoi med halstrad tonfisk, ponzuolja& rostade sesamfrö
Vin: Pauly, Riesling, Tyskland

Varmrätt 
Bakad kalvrygg med potatiskaka, säsongens svampragu, schalottenlökssky samt friterad salvia
Vin: Bai Gorri, Tempranillo, Spanien

Dessert
CrémeBrûlée med myltade björnbär
Vin: Jorge Orondez, Muscat, Spanien

Vi behöver ha Er bokning minst 3 dagar innan.
Priserna avser att samtliga väljer samma meny.
Naturligvis anpassar vi oss efter allergier etc.

2-rätters 375 kr       3-rätters 455 kr

Vinpaket med 1 glas till förrätt, 2 glas till huvudrätt samt 1 glas till efterrätt: 325kr/ per person