För att sammansvetsa konferensdeltagarna eller för att få en kort paus i konferensen är det ett stort värde att få in något som främjar kreatviteten och bidrar til en lyckad konferens. Vi erbjuder flera olika möjligheter för detta och nedan av dessa ser du nedan. Det finns givetvis fler och vi tror mycket på enkla naturnära upplevelser och där har vi på Tyringe Kurhotell de bästa förutsättningarna. Välkommen att kontakta oss så hittar vi något som passar era behov och er konferens.

Nedan ser ni några av de aktiviteter vi erbjuder.

Dricka brunn

Dricka Brunn
Besöket vid radiumkällan är en rogivande och avslappande utflykt på ca 1-1½ timme.

Radiumkällan finns i ett naturskönt skogsområde bara 10 minuters gångavstånd från Kurhotellet.

Källan är ett arv från Tyringes tid som kurort i början på 1900-talet.

Redan på den tiden ansågs vattnet vara särskilt hälsosamt att dricka.

Drickabrunn är en gammal tradition i Tyringe och troligen den äldsta i Hässleholms kommun.

Kneippkuren lanserades av den tyska pastorn Sebastian Kneipp redan 1848.

Det är en kallvattensbehandling med bl a barfotapromenader i fuktigt gräs och kallt vatten samt doppande av underarmarna i kallt vatten .

Att vandra till Radiumkällan och dricka vattnet där var redan för hundra år sedan obligatoriskt på Tyringe Vattenkuranstalt.

 

Green Hat People

Vill du skapa motiverade medarbetare och få ut mer av din konferens? Boka en lika rolig som uppskattad aktivitet – boka Greenhatpeople! Det här är teambuilding när den är som bäst.

Med Greenhatpeople blir er företagsaktivitet lika modern som interaktiv, precis så som den ska vara. Vill du veta mer om hur deras aktiviteter ser ut?

Läs gärna mer på https://www.greenhatpeople.com/sv/teambuilding/

 

Music Quiz

Boka en konferensakvitetet som aldrig går ur tiden! Med en musikfrågesport kan alla vara med, äldre som yngre. Låt era deltagare dela upp sig i lag och tävla mot varandra. Det här är en aktivitet som skapar god stämning och bra samhörighet mellan de anställda.