ER KICKOFF PÅ HOTELLET!

Kickoff eller mässa

Kickoff i Skåne

Stärk jobbteamet med en kickoff! Vi på Tyringe Kurhotell i Skåne erbjuder och organiserar allt som ni kan tänkas behöva för en framgångsrik och uppskattad kickoff. Tack vare av att hotellet är beläget mitt i en lummig bokskog får ni den närhet till naturen som ni behöver, samtidigt som vi har en mängd uppskattade aktiviteter tillgängliga. När det är dags att boka in en kickoff med jobbet är vi helt enkelt det självklara valet.

Kickoff för stora och små företag

Vill ni ha en fartfylld aktivitet, eller en lugnare? Är ert företag av den större storleken, eller har ni ett mindre? Oavsett hur få eller många ni är kan ni känna er trygga med att vända er till oss för er företags kickoff. Med hög personlig service är det en självklarhet för oss att göra just er nöjda. Lägg till att vi har goda förbindelser till Hässleholm och det blir lika enkelt att ta sig till oss som värt det.

Mässa på hotellet

Har ni produkter eller annat som ni vill visa upp för era kunder, leverantörer eller partners? Ta då chansen att använda någon av hotellets lokaler för att skapa en egen mässa på hotellet.

Låt oss organisera er kommande kickoff  eller mässa– kontakta oss idag.