Konferanspaket

Optimala konferenspaket för ditt företag

Med anor från tidigt 1900-tal erbjuder vi på Tyringe Kurhotell stilfulla lokaler nära Hässleholm i Skåne. Med oss behöver du inte välja mellan en effektiv konferens och ett naturnära hotell i avkopplande miljö, vi erbjuder allt under ett och samma tak. Vi har konferenslokaler som rymmer mellan 2 – 200 personer samt fem grupprum. Vill du kika lite mer på de lokaler vi erbjuder? Läs mer här. 

Hotellrum och mat under konferensen

Hotellets corps de logi är en varsamt bevarad stenbyggnad från 1905 i klassisk stil. Här finns 34 rum, fullt utrustade mötessalar och hotellets restaurang som i sina olika matsalar serverar lokalt odlade råvaror.

Klimatneutral, hållbar konferens

Vi på Tyringe Kurhotell arbetar aktivt med att minimera vårt klimatavtryck i flera olika led. Sedan 2020 är vistelsen hos oss klimatneutral. Läs mer om arbete och vår klimatneutralitet. Vill du läsa mer om vårt hotell? Läs mer om vårt hotell här.

Se våra konferenspaket där allt ingår

I samtliga konferenspaket ingår det allt som ni kan tänkas behöva under konferensen, som vatten, frukt och godis. De moderna konferenslokalerna är fullt utrustade med WiFi, kanon, blädderblock och konferensmaterial. På vårt anrika hotell kan alla deltagare sedan sova gott i hemtrevliga rum efter en givande konferensdag. Bläddra ner på sidan och läs mer om våra konferenspaket och konferensaktiviteter! Därifrån kan du besöka någon av alla de sevärdheter som finns i närheten så som och besöka någon av alla de sevärdheter som finns i närheten, bland annat Tykarpsgrottan, Hässleholms kulturhus eller Hovdala slott. Du kan även ta tåget vidare till andra delar av Skåne som t.ex Lund, Helsingborg och Malmö för att sedan komma tillbaka och njuta av en riktigt god natts sömn i ditt rum eller varför inte en bit god mat till bra pris på vår terrass.
Konferenspaket dagskonferens

Dagskonferens

Låt inspirationen flöda under er dagskonferens! På vårt naturnära hotell i Skåne erbjuder vi allt som ni kan tänkas behöva under en dagskonferens för att hålla humöret och kreativiteten uppe; för- och eftermiddagsfika, lunch, frukt, godis och vatten. Våra stilfullt inredda och nyrenoverade konferenslokaler är fullt utrustade med allt från WiFi till kanon, och vi förser er självfallet med allt konferensmaterial som ni kan tänkas behöva. Allt detta till ett riktigt bra pris. Med goda förbindelser till Hässleholm och hög personlig service är detta konferenspaket det självklara valet när ert företag ska boka in dagskonferens. Vi ser till så att den blir lika resultatrik som avkopplande. Vill du bedriva en kickoff eller mässa? Läs mer om kickoff och mässa här.

Heldagskonferens med övernattning

Boka in er heldagskonferens på ett hotell med anor. Vi på Tyringe Kurhotell erbjuder stilfulla lokaler med anor från början början av 1900-talet, allt beläget i en lummig bokskog i Skåne.

Allt ni behöver för en lika avkopplande som kreativ och inspirerande konferens. I “heldagskonferens med övernattning” ingår allt som ni kan tänkas behöva för konferensen; för- och eftermiddagsfika, lunch, två rätters middag inkl. dryck, övernattning i dubbelrum samt frukostbuffé. Allt ingår i konferenspaketet.

För er konferens finner ni moderna konferenslokaler utrustade med allt från WiFi till kanon, samt allt konferensmaterial ni kan tänkas behöva. Vi bjuder fritt på vatten, frukt och godis. Om du vill boka in en heldag med mycket kreativitet och arbetsro är vi helt enkelt det självklara valet.
Konferenspaket övernattning
Konferenspaket två dagar

Två dagars konferens

Låt er två-dagars-konferens bli lika trevlig som effektiv. Vi på Tyringe Kurhotell i Skåne erbjuder kompletta konferenspaket för tvådagskonferenser där både arbetsron och kreativiteten flödar. Med anor från början av 1900-talet utgör vårt hotell den perfekta grogrunden för ett utbyte av idéer och tankar, samtidigt som allt ingår. Ni behöver därmed inte planera för er konferens – vi tar hand om allt.

Allt ingår i konferenspaketet

För- och eftermiddagsfika, lunch, middag, frukostbuffé, övernattning i dubbelrum, konferenslokaler, konferensmaterial, vatten, godis, i våra uppskattade konferenspaket ingår allt som ni kan tänkas behöva. Det enda ni därmed behöver göra är att fokusera på er konferens. Vårt ombonade hotell finner ni beläget mitt i en lummig bokskog, samtidigt som förbindelserna till Hässleholm är mycket goda.

Boka er tvådagarskonferens hos oss – vi ser till att ta hand om er.

Konferensaktiviteter som passar alla

För att sammansvetsa konferensdeltagarna eller för att få en kort paus i konferensen är det ett stort värde att få in något som främjar kreativiteten. Detta är en stor anledning till varför vi erbjuder våra konferensaktiviteter.

Vi på Tyringe Kurhotell har de bästa förutsättningarna för enkla naturnära upplevelser – något som vi tror mycket på.

Välkommen att kontakta oss så hittar vi något som passar era behov och er konferens.
Nedan ser ni några av de konferensaktiviteter vi erbjuder.

Redo att boka? Läs mer om att hyra konferenslokal.

Dricka brunn

Besöket vid radiumkällan är en rogivande och avslappande utflykt på ca 1-1½ timme. Radiumkällan finns i ett naturskönt skogsområde bara 10 minuters gångavstånd från Kurhotellet.

Källan är ett arv från Tyringes tid som kurort i början på 1900-talet. Redan på den tiden ansågs vattnet vara särskilt hälsosamt att dricka. Drickabrunn är en gammal tradition i Tyringe och troligen den äldsta i Hässleholms kommun.

Kneippkuren lanserades av den tyska pastorn Sebastian Kneipp redan 1848. Det är en kallvattensbehandling med bl a barfotapromenader i fuktigt gräs och kallt vatten samt doppande av underarmarna i kallt vatten . Att vandra till Radiumkällan och dricka vattnet där var redan för hundra år sedan obligatoriskt på Tyringe Vattenkuranstalt.

Dinner games och företagsspel

Vill du skapa motiverade medarbetare och få ut mer av din konferens? Boka en lika rolig som uppskattad aktivitet . Tillsammans med extern samarbetspartner har vi flera olika upplägg. Det här är teambuilding när den är som bäst.

Kontakta oss med din förfrågan.

Provning i Baccus källare

I vår egna mysiga vinkällare Baccus omgiven av brinnande kandelabrar – arrangerar vi flera olika provningar. Vi kan erbjuda vin, whisky, rom och chokladprovningar. Perfekt stämningshöjare innan kvällens middag.

Tidsåtgång: 30-45 minuter.

Pris: På förfrågan.

Hälsopaus i Sanatorieskogen

I stället för sedvanlig fika så packar vi ihop fika-korgar till er som ni enkelt tar med er och promenerar med till Sanatorieskogen som är en promenad på 5 minuter. Vid det vackra springvattnet stannar ni och tar er fika ute i det fria. En energigivande paus med inbyggd enkel rörelse i form av promenad – enkelt, effektivt och garanterat uppskattat.

Tidsåtgång: 30-40 minuters paus i konferensen.

Pris: 65 kr per konferensdeltagare som tillkommer på konferenspriserna.

Lunch @ the Veranda

Är ni 4-10 personer på konferensen och sätta lite extra spets på er konferenslunch rekommenderar vi att ni äter denna på vår nyrenoverade vackra glasveranda. Här sitter ni i härlig avskild miljö och utöver konferenslunchen serveras ni kaffe och en god dessert vid bordet efter lunchen.

Pris: 95 kr per konferensdeltagare som tillkommer på konferenspriserna.