Boka konferens på hotell med anor

Med anor från tidigt 1900-tal erbjuder vi på Tyringe Kurhotell stilfulla lokaler nära Hässleholm i Skåne. Med oss behöver du inte välja mellan en effektiv konferens och ett naturnära hotell i avkopplande miljö, vi erbjuder allt under ett och samma tak. Vi har sju konferenslokaler som rymmer mellan 2 – 200 personer samt fem grupprum.

I samtliga konferenspaket ingår det allt som ni kan tänkas behöva under konferensen, som vatten, frukt och godis. De moderna lokalerna är fullt utrustade med WiFi, kanon, blädderblock och konferensmaterial. På vårt anrika hotell kan alla deltagare sedan sova gott i hemtrevliga rum efter en givande konferensdag.

På Tyringe Kurhotell är konferensen en möjlighet till intensiva möten och inspirerande individanpassad friskvård. Här varvas möten och workshops i stilfull miljö med träningspass och mindfullness. Det är enkelt att vara aktiv. Här finns möjligheter till golf, löpning i bokskogen, simning, yoga, skridskor i ishallen, hike i naturreservatet eller en stunds rekreation i parken. Dagen avslutas förslagsvis med en stund på glasverandan i kvällningen.
Hotellets corps de logi är en varsamt bevarad stenbyggnad från 1905 i klassisk stil. Här finns 34 rum, fullt utrustade mötessalar och hotellets restaurang som i sina olika matsalar serverar lokalt odlade råvaror i en meny som följer årstiderna.

Dagskonferens

Låt inspirationen flöda under er dagkonferens! På vårt naturnära hotell i Skåne erbjuder vi allt som ni kan tänkas behöva under en dagkonferens för att hålla humöret och kreativiteten uppe; för- och eftermiddagsfika, lunch, frukt, godis och vatten. Våra stilfullt inredda konferenslokaler är fullt utrustade med allt från WiFi till kanon, och vi förser er självfallet med allt konferensmaterial som ni kan tänkas behöva. Allt till inget annat än ett riktigt bra pris.

Goda förbindelser till Hässleholm
Med goda förbindelser till Hässleholm och hög personlig service är vi det självklara valet när ert företag ska boka in dagkonferens. Vi ser till så att den blir lika resultatrik som avkopplande.

 

 

Heldagskonferens med övernattning

Boka in er heldagskonferens på ett hotell med anor. Vi på Tyringe Kurhotell erbjuder stilfulla lokaler med anor från början 1900-talet, allt beläget i en lummig bokskog i Skåne. Allt ni behöver för en lika avkopplande som kreativ och inspirerande konferens. I vårt uppskattade konferenspaket ingår allt som ni kan tänkas behöva för er konferens; för- och eftermiddagsfika, lunch, två rätters middag inkl. dryck, övernattning i dubbelrum samt frukostbuffé.

Allt ingår i konferenspaketet
För er konferens finner ni moderna konferenslokaler utrustade med allt från WiFi till kanon, samt allt konferensmaterial ni kan tänkas behöva. Vi bjuder fritt på vatten, frukt och godis. Om du vill boka in en heldag med mycket kreativitet och arbetsro är vi helt enkelt det självklara valet.

Få den heldagskonferens ni behöver – kontakta oss idag.

Tvådagars konferens

Låt er tvådagarskonferens bli lika trevlig som effektiv. Vi på Tyringe Kurhotell i Skåne erbjuder kompletta konferenspaket för tvådagskonferenser där både arbetsron och kreativiteten flödar. Med anor från början av 1900-talet utgör vårt hotell den perfekta grogrunden för ett utbyte av idéer och tankar, samtidigt som allt ingår. Ni behöver därmed inte planera för er konferens – vi tar hand om allt.

Allt ingår i konferenspaketet
För- och eftermiddagsfika, lunch, middag, frukostbuffé, övernattning i dubbelrum, konferenslokaler, konferensmaterial, vatten, godis, i våra uppskattade konferenspaket ingår allt som ni kan tänkas behöva. Det enda ni därmed behöva göra är att fokusera på er konferens. Vårt ombonade hotell finner ni beläget mitt i en lummig bokskog, samtidigt som förbindelserna till Hässleholm är mycket goda.

 

Boka er tvådagarskonferens hos oss – vi ser till att ta hand om er.