Golfbanor

Skyrups GK - 6 km från hotellet

Skyrups GK är en fantastisk bana och klassas som en av Skånes absolut bästa. Inte minst tack vare banans fina greener. Från Tyringe Kurhotell har du endast en kort vacker färd genom skånska landskapet. Banan är belägen i vacker natur invid Finjasjön. En park- och skogsbana med mycket vattenhinder som ger utmaning för alla typer av golfare. Då banan är belägen intill Finjasjön spelas ett par av hålen utmed sjön, övriga delen av banan böljar fram i park/skog karaktär och är en välskött golfbana med utmaning för alla typer av golfare, en risk/reward bana som lämpar sig väl för matchspel med mycket vattenhinder som är strategiskt placerade för den bättre spelaren. För den lite mer oerfarna så är det en behaglig runda man har framför sig med ruffar där man alltid hittar bollen och har god chans till ett bra resultat.

Hässlegårdens GK - 12 km från hotellet

Hässlegårdens GK är en park/skogsbana i utkanten av natursköna Hässleholm. Banan har ett unikt centralt läge, bara en dryg kilometer från Hässleholms centrum. Banan är lätt att minnas eftersom varje hål har fått ett karaktäristiskt drag. Det kan vara en inbäddad green, ett inspel över vatten, passage i smalt skogsgatt eller öppet vatten längs hela hålet. Endast 10 minuters bilfärd från hotellet finner du denna härliga bana som är i mycket gott skick.

Perstorps GK - 15 km från hotellet

Omgiven av inbjudande bokskog ligger Perstorps GK fint beläget med sjöar och dammar blir golfrundan i Perstorp garanterat en minnesvärd naturupplevelse! En utmanande och charmig park- och skogsbana, lätt kuperad. Trots sina 18 hål utmanar golfbanan inte med sin längd, utan med sin klurighet. Den lätt kuperade terrängen med mycket karaktär erbjuder hinder av varierande svårighetsgrader. En spännande, klurig och vacker bana en snabb bilväg från hotellet.

Vittsjö GK - 30 km från hotellet

Wittsjö golfbana är en utpräglad skogsbana med väldigt variationsrika hål. Banan är mjukt kuperad och kräver en del av spelaren. Fairway är på sina håll ganska smal och det lönar sig sällan att spela vårdslöst. Istället vinner man mest på att vara strategisk och placera sina slag med hjärnan snarare än hjärtat.En ganska kort bana där smart spel verkligen lönar sig.

Woodlands - 35 km från hotellet

Vid Eket utanför Örkelljunga hittar du denna golfbana med 27 hål som håller hög svensk standard. Rangemattor under tak, grästee på rangen, stora putting greener och en korthålsbana att träna närspel på.

Bosjökloster - 37 km från hotellet

Bosjökloster GK ligger i en mycket naturskön del av Mellanskåne, mellan Östra och Västra Ringsjön. Banan, som är en öppen parkbana, är ritad av Douglas Brasier och blev spelklar 1974. Golfbanan har oerhört bra greener med förargligt väl dolda onduleringar och hyggligt tilltagna fairways. Under de senaste åren har många planterade träd vuxit till sig, vilket kräver mer välplacerade slag.

Skepparslöv - 39 km från hotellet

Skepparslöv är en 18-håls park och skogsbana naturskönt belägen på Nävlingeåsens sluttning mot Kristianstad. Många hål kantas av stengärden. Gamla ekar och en milsvid utsikt är kännetecknande för banan.Banan är öppen hela året, under vintern kan spel förekomma på provisoriska greener och tees.