Frågor & svar kring träningsläger

I Sport Lodge finns våningssängar och vid varje säng finns madrass, täcke och kudde. Ni ombesörjer själva att ta med lakan, påslakan och örngott. Det är ett krav att ni bäddar sängarna med detta.

Ni sätter givetvis ihop ert läger efter de tider ni önskar träna. Läs exempel på populära upplägg nedan. 

Exempel 2-dagars läger ser du HÄR 

Exempel 3-dagars läger ser du HÄR

Ledarna kan välja att bo i sovsalen tillsammans med utövarna alternativt i rum i direkt anslutning. Så ledarna och utövarna är alltid i närhet till varandra.

I vårt stora aktivitetsrum finns b la pingisbord, biljardbord, darttavlor, liten innebandyrink, sällskapsspel, soffor och TV. Du som deltagare på läger har tillgång till aktivitetsrummet på avsatt tid.

Önskar ni samla laget för en genomgång eller teoripass så finns ett utrymme i Sport Lodge för detta. Här finns fåtöljer och stor TV samt whiteboard.

Det beror bl.a. på vilket datum ni önskar komma, hur länge ni önskar stanna och framförallt av vilket antal ni är som kommer. Men ett träningsläger hos oss är garanterat ett av de mest prisvärda träningsläger du kan hitta runt om i Sverige.

Nej, träningstider ansvarar ni själva för att boka. Kostnaden för dessa ingår inte heller i kostnaden för er vistelse på Tyringe Sport Camp.

Vi rekommenderar starkt att ni duschar i den idrottsanläggning där ni utövar er träning. Det finns få duschar på Sport Lodge. På Sport Lodge finns det tre toaletter samt flera tvättställ för tandborstning mm.

Skoj! I er förfrågan till oss ange alltid: Önskat datum för vistelsen, antal övernattande personer, vilka måltider som önskas samt inom vilken idrott ni är aktiva. Klicka här för att skicka förfrågan.

Det unika med vårt koncept är att dessa kan bo på hotellet som ligger avskiljt från Sport Lodge men fortfarande i samma byggnad. Vi speciella önskemål kan även lägerdeltagare bo på hotellet mot en extra avgift.

Ingen i Sverige har möjlighet att erbjuda så många unika möjligheter nära hotellet. Vi har läger inom b la fotboll, ishockey, handboll, innebandy, friidrott, basket konståkning, mountainbike, padel, orientering mm. Läs mer under “Sportanläggningar”.

Vid läger med med en övernattning med lunch och middag serveras:
Lunch: Vår hemgjorda lasagne. 
Middag: Vår goda kycklinggryta med ris.
Till måltiderna serveras alltid grönsaker. Har ni specifika önskemål om mat så prata gärna med oss vid bokning.

Det förstår vi för det är en bra idé. Vi har hela veckocamper på somrarna. Vill din förening ha eller arrangera en sådan så ta kontakt med oss!

Läs gärna lite vad tidigare föreningar sagt om sin vistelse på Tyringe Sport Camp här
https://www.tyringekurhotell.se/recensioner/

Det är vårt boende avsett för lägerdeltagare. Det ligger avskiljt från Tyringe Kurhotell men i anslutande byggnad.

Sport Lodge har kapacitet för över 100 lägerdeltagare. 

Utöver detta har vi även ca 80 sängplatser på vårt hotell om det finns sådana behov.

Sport Lodge har 3 stora sovsalar med kapacitet för 25-40 personer/sal. Det innebär att flera lag kan vara hos oss samtidigt men ändå ha sin egen sovsal.
Utöver detta finns 5 mindre rum för ledare eller om det finns önskemål att bo avskiljt. Det finns även gemensamhetsytor. 

I fräscha våningssängar. På plats finns madrasser, täcke samt kudde. Sängkläder tar du med dig själv.

Ja, det är ett bra tillfälle! Ni är välkomna att antingen sitta i vår fina lobby där det finns kaffe, te mm. för er ledare. Vill ni ha ett konferensrum med tillgång till teknik så ställ frågan till oss så ska vi försöka hjälpa er med detta.

Vår idrottsfrukost innehåller:


Bröd, knäckebröd, smör, ost, skinka, grönsaker.
Yoghurt, flingor, musli
Mjölk, juice, vatten. Kaffe/te till ledarna.

Det hänger tight ihop. Tyringe Sport Camp är ett koncept inom Tyringe Kurhotell som fokuserar på träningsläger. Tyringe Sport Camp har sitt egna boende – Sport Lodge som ligger i samma fastighet som Tyringe Kurhotell men helt avskilt från hotellet. Så en gäst på Tyringe Kurhotell märker i grunden inte av gäster på Tyringe Sport Camp och vice versa. Om man inte vill förstås och det är en unik sak med vårt koncept – personer som kanske vilja följa med sina barn och vara i närheten men ändå avskilt kan bo på hotellet medan barnen bor på Sport Lodge. Maten till såväl gäster på Tyringe Kurhotell som till Tyringe Sport Camp kommer från samma kök man har olika menyer och inriktningar. Måltiderna äts också på olika platser i byggnaden. På så sätt blir upplevelsen perfekt för alla hoppas vi!

Det finns laddare anslutna till Pair. 300 meter från hotellet finns även laddare från E.ON