BO PÅ SPORT LODGE!

SAMMANSVETSANDE BOENDE FÖR LAGET!

SPORT LODGE

Tyringe Kurhotell är den perfekta platsen för dig som vill hålla ett träningsläger oavsett om ni önskar träna fotboll, ishockey, konståkning, handboll, orientering eller någon annan sport så erbjuder vi något för din förening eller ditt lag. Vårt Sport Lodge är där ni tillsammans bor och slappnar av efter en aktiv dag. Sport Lodge nyrenoverades hösten 2019 och står redo att ta emot er som gäster. Sport Lodge kan rymma upp till 100 aktiva deltagare och i Sport Lodge finns flera olika sovsalar och lite mindre rum som kan användas för mindre grupper eller som ledarrum.

Sport Lodge har 3 större sovsalar som rymmer mellan 20-30 deltagare samt 5 mindre rum som rymmer mellan 4-8 personer.
Som ni förstår finns alla möjligheter till att skapa ett perfekt träningsläger på Tyringe Kurhotell som i kombination med ett sammansvetsande boende även säkerställer att ni får bra och näringsrik kost under er vistelse för att kunna maximera insatsen under lägret.

Vi har färdiga upplägg på 2- eller 3 dagars läger men många väljer att stanna längre än så. Då sätter vi ihop ett bra program för detta också. Välkommen att kontakta oss.

Vill du läsa mer om våra träningsläger? Läs mer här.

“Sovsalar som skapar mysig stämning och bidrar till härlig lagkänsla. Ett fartfyllt aktivitetsrum där man inte kan få nog. Närhet till fantastiskt inomhus plan för fotboll och grönområden. Klockrent upplägg med mycket inkluderat”


FC Hessleholm (fotboll)

2 dagars läger

3 dagars läger

Sportanläggningar

Fyll i din intresseanmälan här så återkommer vi inom kort med offert/förslag