Välorganiserade träningsläger för många olika sporter

Träningsläger för ditt lag eller förening

Arrangera ert nästa träningsläger i Sverige. Med vårt koncept för träningsläger – Tyringe Sport Camp erbjuder vi träningsläger i anpassade paket för lag och föreningar och individuella satsningar i kurortsmiljö i Sverige med moderna förtecken.

Du finner unika möjligheter till att arrangera träningsläger på hotellet tack vare den stora mängd av idrottsanläggningar som ligger i direkt anslutning till hotellet. Detta gör kurhotellet till ett utmärkt hotell för träningsläger i Sverige.

Ta gärna del av de olika idrottsanläggningarna här.

Våra upplägg för träningsläger

2 dagars träningsläger

Vårt 2 dagars träningsläger passar er som önskar ett intensivt träningsläger eller för barn/ungdomar som är på sitt första träningsläger. Med vårt effektiva upplägg för dagarna finns det ändå gott om tid för trevliga möjligheter att sammansvetsa gruppen utöver träningspassen.

3 dagars träningsläger

Vårt 3 dagars träningsläger är ett perfekt läger som sätter fokus på bra och varierande träningsmöjligheter och sammansvetsar gruppen på ett fantastiskt sätt. I konceptet finns flera pass inom just er sport men även inslag av andra aktiviteter. Ett kanonbra prisvärt och bekvämt träningsläger för just er!

Träningsläger efter förfrågan

Om något av våra färdiga 2- eller 3 dagars koncept inte passar er eller om ni vill ha ett längre läger är ni mycket välkomna att kontakta oss så löser vi ert läger på bästa vis.
Välorganiserade träningsläger

Välorganiserade träningsläger för ungdom såväl som professionella sportutövare

Hotellet har lång erfarenhet av att arrangera träningsläger och sista tiden har konceptet utvecklats och samtliga faciliteter genomgått en omfattande renovering. Vi erbjuder träningsläger för flera discipliner. Med inkvartering i vår Sport Lodge bor idrottarna tillsammans och svetsas samman. Medföljande föräldrar kan checka in på Kurhotellet, njuta i natursköna omgivningar och för de som vill träna själva så finns det möjligheter för det. Förfinad komfort, stort utbud av toppmoderna träningsanläggningar och flexibla lösningar gör Tyringe Kurhotell till en plats där ungdomar, föräldrar och professionella utövare trivs bra och kan maximera sin träning. Vi är en nyskapande destination för träning och gemenskap med välmående i fokus för alla som vill träna och toppa formen. Ta del av våra koncept för träningsläger eller kontakta oss så löser vi ditt önskade upplägg. Vill du läsa mer om vårt hotell? Läs mer här.

Träningsläger inom flera idrotter

Det finns möjligheter för träningsläger inom väldigt många sporter med tanke på alla sportanläggningar som ligger runt hotellet. De vanligaste typerna av träningsläger som kommer till oss är fotboll, ishockey, innebandy, handboll, basket, konståkning, friidrott, basket, orientering, cykling, löpning och boule. Men det finns bra möjlighet för i princip alla typer av idrotter och träning. Läs mer om de sportanläggningar som du finner i vår närhet här.
Träningsläger för flera idrotter

Hos oss har även ledarna det bra

Vårt fokus är inte endast på utövarna utan för oss är de riktiga hjältarna alla fantastiska idrottsledare runt om i Sverige! Därför är vi måna om att du som ledare ska trivas extra bra hos oss.

Om ni som ledare önskar ett avskilt rum i vår Sport Lodge försöker vi alltid lösa det. Samma sak gäller om ni ledare vill ha ett ledarmöte och en lokal för detta.

Vill ni ha en stund i vår lobby så bjuder vi gärna dig som ledare på en kopp kaffe eller te där. Du som ledare ska alltid känna dig extra välkommen till Tyringe Sport Camp och vi ska göra allt så enkelt och smidigt som möjligt för dig så du ska slippa tänka på det praktiska och istället fokusera på lägerdeltagarna.

Unikt och roligt boende under träningsläger

Under ert träningsläger bor ni tillsammans i ert lag/förening i det vi kallar Sport Lodge. Här finns kapacitet för över 100 boende. Här hittar du 3 stora sovsalar där det i varje sovsal kan bo mellan 20-30 personer.

Det finns även 5 mindre rum där man kan bo mellan 4-8 personer. Sport Lodge är en egen och avskild del från övriga hotellets verksamhet.
Sport Lodge i kombination med Kurhotellet och unika träningsmöjligheter gör oss till ett prisvärt och nyskapande träningsläger.

Du kan välja att bo i olika konstellationer t.ex om ledare vill bo för sig eller om det finns personer med särskilda behov eller önskemål om att bo avskilt eller i mindre grupp.

Om ni under ert träningsläger istället önskar bo i hotellets rum går även detta bra. Hotellet har 34 rum varav flertalet är alldeles nyrenoverade.

Läs mer om Sport Lodge här.

Träningshotell i Sverige med utmärkta faciliteter runt hörnet

Det öppnas upp stora möjligheter när du arrangerar träningsläger hos oss. Här finner du bland annat nybyggd multisportanläggning med inomhusgräsplan, 11-manna gräsplan för fotboll direkt utanför dörren, nybyggd padelhall och ishall, för att endast nämna några av faciliteterna för träning.

Mellan all träning brukar att hyra simhallen med rutschkanor, bubbelbad, bastu och två bassänger vara ett populärt inslag. Så är även att hyra bowlinghallen eller den nya padelhallen som finns precis vid boendet.

Oavsett om vilken sport som är aktuell så är Tyringe Sport Camp en högeffektiv destination för klubbarna som söker det lilla extra.

Mat under träningslägret

Mat under ert träningsläger

För att orka med träningen och hålla energin uppe vid träning erbjuder vi vällagad, god och hälsosam mat anpassad för våra besökare på träningsläger.

Till maten serveras alltid olika grönsaker och sallader.
Maten serveras på buffé såväl vid frukost, lunch som middag så att du som besökare kan välja det som du tycker om.

Deltagarna på träningsläger äter sin mat inne i en av hotellets rymliga och fina matsalar som endast ligger några få steg från boendet i Sport Lodge.

Aktivitetsrum och konferenslokaler under träningslägret

Aktivitetsrum och konferenslokaler under träningslägret

Deltagarna på träningslägret har under sitt läger under tillgång till hotellets 600 kvm stora aktivitetsrum. Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, alltifrån pingisbord, dartkastning, liten innebandyrink, storbildsmöjligheter, fotbollsspel och mycket mer.

Helt enkelt något för alla. Föreningen/laget ansvarar för att de saker som finns tillgängliga lämnas i samma skick som när ni kom.

Konferensrum för träningsläger

Om man under sitt träningsläger önskar använda något av våra konferensrum för en genomgång, föreläsning eller kanske gemensam bio eller tv-tittande på kvällen kan vi erbjuda konferensrum för er att boka som rymmer alltifrån 4 upptill 200 sittande personer. Läs mer om våra konferenslokaler här.

“Vi tar med oss många fina minnen från vårt träningsläger. Fin miljö ihop med fartfyllda timmar i aktivitetsrummet. God husmanskost, trevlig och familjär stämning. Multihallen Tyrehallen var av högsta klass. Vi har redan rekommenderat 3 andra lag att åka hit och vi kommer garanterat tillbaka.”


5 av 5 Klågerups sköldar.

Klågerups GIF (fotboll)

 

Fyll i din intresseanmälan här så återkommer vi inom kort med offert/förslag

  Frågor & svar kring träningsläger

  I Sport Lodge finns våningssängar och vid varje säng finns madrass, täcke och kudde. Ni ombesörjer själva att ta med lakan, påslakan och örngott. Det är ett krav att ni bäddar sängarna med detta.

  Ni sätter givetvis ihop ert läger efter de tider ni önskar träna. Läs exempel på populära upplägg nedan. 

  Exempel 2-dagars läger ser du HÄR 

  Exempel 3-dagars läger ser du HÄR

  Ledarna kan välja att bo i sovsalen tillsammans med utövarna alternativt i rum i direkt anslutning. Så ledarna och utövarna är alltid i närhet till varandra.

  I vårt stora aktivitetsrum finns b la pingisbord, biljardbord, darttavlor, liten innebandyrink, sällskapsspel, soffor och TV. Du som deltagare på läger har tillgång till aktivitetsrummet på avsatt tid.

  Önskar ni samla laget för en genomgång eller teoripass så finns ett utrymme i Sport Lodge för detta. Här finns fåtöljer och stor TV samt whiteboard.

  Det beror bl.a. på vilket datum ni önskar komma, hur länge ni önskar stanna och framförallt av vilket antal ni är som kommer. Men ett träningsläger hos oss är garanterat ett av de mest prisvärda träningsläger du kan hitta runt om i Sverige.

  Nej, träningstider ansvarar ni själva för att boka. Kostnaden för dessa ingår inte heller i kostnaden för er vistelse på Tyringe Sport Camp.

  Vi rekommenderar starkt att ni duschar i den idrottsanläggning där ni utövar er träning. Det finns få duschar på Sport Lodge. På Sport Lodge finns det tre toaletter samt flera tvättställ för tandborstning mm.

  Skoj! I er förfrågan till oss ange alltid: Önskat datum för vistelsen, antal övernattande personer, vilka måltider som önskas samt inom vilken idrott ni är aktiva. Klicka här för att skicka förfrågan.

  Det unika med vårt koncept är att dessa kan bo på hotellet som ligger avskiljt från Sport Lodge men fortfarande i samma byggnad. Vi speciella önskemål kan även lägerdeltagare bo på hotellet mot en extra avgift.

  Ingen i Sverige har möjlighet att erbjuda så många unika möjligheter nära hotellet. Vi har läger inom b la fotboll, ishockey, handboll, innebandy, friidrott, basket konståkning, mountainbike, padel, orientering mm. Läs mer under “Sportanläggningar”.

  Vid läger med med en övernattning med lunch och middag serveras:
  Lunch: Vår hemgjorda lasagne. 
  Middag: Vår goda kycklinggryta med ris.
  Till måltiderna serveras alltid grönsaker. Har ni specifika önskemål om mat så prata gärna med oss vid bokning.

  Det förstår vi för det är en bra idé. Vi har hela veckocamper på somrarna. Vill din förening ha eller arrangera en sådan så ta kontakt med oss!

  Läs gärna lite vad tidigare föreningar sagt om sin vistelse på Tyringe Sport Camp här
  https://www.tyringekurhotell.se/recensioner/

  Det är vårt boende avsett för lägerdeltagare. Det ligger avskiljt från Tyringe Kurhotell men i anslutande byggnad.

  Sport Lodge har kapacitet för över 100 lägerdeltagare. 

  Utöver detta har vi även ca 80 sängplatser på vårt hotell om det finns sådana behov.

  Sport Lodge har 3 stora sovsalar med kapacitet för 25-40 personer/sal. Det innebär att flera lag kan vara hos oss samtidigt men ändå ha sin egen sovsal.
  Utöver detta finns 5 mindre rum för ledare eller om det finns önskemål att bo avskiljt. Det finns även gemensamhetsytor. 

  I fräscha våningssängar. På plats finns madrasser, täcke samt kudde. Sängkläder tar du med dig själv.

  Ja, det är ett bra tillfälle! Ni är välkomna att antingen sitta i vår fina lobby där det finns kaffe, te mm. för er ledare. Vill ni ha ett konferensrum med tillgång till teknik så ställ frågan till oss så ska vi försöka hjälpa er med detta.

  Vår idrottsfrukost innehåller:


  Bröd, knäckebröd, smör, ost, skinka, grönsaker.
  Yoghurt, flingor, musli
  Mjölk, juice, vatten. Kaffe/te till ledarna.

  Det hänger tight ihop. Tyringe Sport Camp är ett koncept inom Tyringe Kurhotell som fokuserar på träningsläger. Tyringe Sport Camp har sitt egna boende – Sport Lodge som ligger i samma fastighet som Tyringe Kurhotell men helt avskilt från hotellet. Så en gäst på Tyringe Kurhotell märker i grunden inte av gäster på Tyringe Sport Camp och vice versa. Om man inte vill förstås och det är en unik sak med vårt koncept – personer som kanske vilja följa med sina barn och vara i närheten men ändå avskilt kan bo på hotellet medan barnen bor på Sport Lodge. Maten till såväl gäster på Tyringe Kurhotell som till Tyringe Sport Camp kommer från samma kök man har olika menyer och inriktningar. Måltiderna äts också på olika platser i byggnaden. På så sätt blir upplevelsen perfekt för alla hoppas vi!