Alltid på en torsdag – lunch med guldkant på Kuran

Torsdagslunch på Tyringe Kurhotell

Varje torsdag bjuder vi in till en lite lyxigare lunchupplevelse på Tyringe Kurhotell – en perfekt paus i vardagen i våra nyrenoverade och charmiga matsalar.

9/10: Coq au vin på majskycklinglårfilé med potatisstomp & brytbönor
Veckans rätt publiceras måndagen samma vecka.

Vad ingår i vår torsdagslunch?

  • En liten god soppa till förrätt
  • En klassisk husmansfavorit, tillagad med kärlek av vår kökschef Jonatan
  • Kaffe och en liten söt avslutning

Tid: kl. 11.30–14.00
Pris: 159 kr

För dig som är pensionär erbjuder vi en lugnare sittning mellan kl. 13.00–14.00 – till specialpris 145 kr.

Håll koll på våra sociala medier för att se vilken rätt som serveras varje torsdag.

Välkommen till en smakrik och avslappnad torsdagslunch på Kurhotellet!

Torsdagsmeny

18/9 – Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon.

25/9 – Pannbiff med stekt lök, skysås, kokt färskpotatis, saltgurka & rårörda lingon.

2/10 – Porterstek med gräddsås, brysselkål, rostad potatis & svartvinbärsgelé.

9/10 – Coq au vin på majskycklinglårfilé med potatisstomp & brytbönor.

16/10 – Persiljejärpar på kalvfärs med gräddsky, potatismos, saltgurka & rårörda lingon.

23/10 – Dansk fläskstek med gräddsky, rödkål, sockerbrynt potatis, svartvinbärsgelé & saltgurka.

30/10 – Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon.

6/11 – Biff à la Lindström med stekt ägg, brynt smör, saltgurka & stekt potatis.

13/11 – Fläskschnitzel Cordon Bleu fylld med Gruyère och rökt skinka. Serveras med rödvinssky, rostad potatis & smörslungade ärtor.

20/11 – Köttbullar med gräddsås, potatispuré, pressgurka & råröda lingon.

27/11 – Helstekt fläskfilé, choronsås, potatiskaka med lagrad ost & rostade rotfrukter.